sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Ah, miten ihanat käsityömessut, taas kerran :)

Voi että, miten sitä taas jaksaa vuoden odottaa seuraavia Suomen Kädentaidot -messuja...
Oli kuin taivaassa olisi ollut, niin paljon taidokkaita tekijöitä ihanine tuotteineen kolmessa hallissa.
Itse olin perjantaina lomapäivää viettämässä messuillen ystikseni Tainan kanssa ihan koko päivän ja lauantaina kävimme 3-luokkalaisen tyttäreni kanssa muutaman tunnin kierroksella :)

Useasta kojusta tuli ostoksia tehtyä, mutta ehdoton lempparini oli kolmatta vuotta peräkkäin Ellis ja Wirberry :) Ihanat naiset ovat niin loistavan idearikkaita ja käteviä käsistään, että ei voi kuin silmiään pyöritellä :)) Ellis tuunaa vanhoista farkuista ihastuttavia juttuja ja kuten kuvassa näkyy, taas olen yhden uuden kietaisuhameen ja käsveskan onnellinen omistaja. Wirberryn Viipi luo pellavasta mm. iiiihania mekkosia, joista yksi pääsi meille asumaan. Voi minua onnellista!

Koska tykkään ekoilusta, niin yksi suosikkini on ollut Beloved.fi:n herkkikset vanhoista aterimista tehdyt avaimenperät, magneetit, voiveitset yms. (Huomaa, minun uusi avaimenperä autonavaimiin...PORCHE. Niinpä, ajatuksissani ajan siis Porchella :D, vaikka pihassa onkin Volkkari, hahaa.)
Nyt sain taas kivasti täydennystä aiempaan kokoelmaani, ou jee.

Tulipa ostettua myös korttimatskuja, mutta jätetään ne kuvaamatta tällä kertaa, ne kun on niin tuttuja juttuja. Esillä siis nämä mistä olin eniten ONNELLINEN :)

Nyt täytyy alkaa säästämään seuraavan vuoden messuja varten, että saa taas hankittua kaikkea kaunista käsillä tehtyä :)

Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille täällä piipahtaville!
 

6 kommenttia:

  1. Kiitos ihanainen mukavasta messupäivästä. Postailen minäkin kunhan ennätän. Kuvat on jo otettu, mutta eilinen sähkökatkos hidasti juttuja:))

    VastaaPoista
  2. Moi! Olitpa tehnyt ihania ostoksia! Kiva oli teihin törmätä, minäkin kävin vielä sunnuntaina 7-vuotiaan tyttöni kanssa viettämässä "äiti-tytär" päivää ja silloin ostokset olivat lähinnä Barbinmekkoja ja leimasimia =) Mukavaa alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  3. Ihanuuksia olet bongaillut. Tuli heti mieleen, että mullahan on kanssa pitsiä ja kangasta eli sortuisinko tekemään jonkun pussukan itselleni.

    Oli mukava tavata!

    VastaaPoista
  4. Ihanoita ostokseita!
    Oli kiva törmätä! ...ja kohtahan taas nähdään ;)

    VastaaPoista
  5. Miten kauniita ostoksia ja voin vain kuvitella miten hyvältä näyttävät päälläsi! Kiva oli nähdä ja ihastella laukkujanne ;)

    VastaaPoista
  6. Naapurini sanoi äsken lenkillä, että "nyt mä tiedän kenelle se yks sun tekemä mekko meni!" Hetken aikaa olin jokseenkin ymmälläni, kunnes selvisi, että naapurini on intohimoinen blogisi seuraaja ja yhdyttänyt tämän postauksesi myötä aikas monta asiaa - olen ehkä saattanut mainita hänelle kahdesta ihkusta korttinikkarista, joita ilman messut eivät olisi messut ;) Sitä en tiennyt, että hän seuraa blogiasi tai että olit tehnyt tänne näin upean messupostauksen! Oikein hyvää ja suloista joulunaikaa sinulle Katjuska-kaunokainen!

    VastaaPoista

Kivaa, kun ehdit tulla kommentoimaan ja ilahduttamaan päivääni!

I'm so happy that you desided to leave a comment. It's always so nice to read them. Thanks a lot :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...