torstai 31. joulukuuta 2009

Onnea vuodelle 2010 ja Kiitos kuluneesta :)


Kiitos kaikille ihanille lukijoilleni ja satunnaisille piipahtajille kuluneesta vuodesta! On ollut mahtavaa olla mukana upeassa blogiyhteisössä ja tavata ihania ihmisiä! En olisi koskaan uskonut miten upea asia bloginpitämisestä elämääni tulekaan ja miten paljon sen saralla voi tapahtua iloisia asioita, mutta se ei olisi onnistunut ilman Teitä!
Sydämellinen ja lämmin kiitos kaikille kauniista kommenteista, joita olette jaksaneet jättää blogiini, ne ovat todellakin ilahduttaneet suunnattomasti :)

Toivotan kaikille oikein idearikasta ja lempeää Uutta Vuotta 2010!
Tavataan ja ollaan yhteyksissä jatkossakin :)

keskiviikko 30. joulukuuta 2009

P*skarteluhaaste #20 -mustaa-


Tällä kertaa aiheena P*skarteluhaasteessa oli käyttää MUSTAA kortissa, muutakin kuin leimavärinä......nooh, minulla sitä mustaa on tehostevärinä hennon vaalean sinivihreän kaverina. Leimat on Autumn Leavesin ja paprut K&Companyn.

Tämä kortti onkin viimeinen "kisakorttini" koska siirryn P*skarteluhaasteen DT-tiimin jäseneksi! Toivottavasti onnistun tehtävässäni, koska astun melkoisen suuriin saappaisiin....meinaten mahtavan upean kortintekijän Korttimyllyn Karitan jättäessä DT-paikkansa. Kiitän Merjaa ja Pammua tästä suuresta kunniasta mikä minulle on suotu!!! KIITOS! Toivotan samalla oikein paljon onnea ja menestystä Karitalle opiskelujen saralla :)

Kiva kun tulit poikkeamaan :)

tiistai 29. joulukuuta 2009

The Sugar Bowl #25


Jaahas, nyt kun joulunpyhistä päästiin, niin taas voidaan iloisesti askarrella kortteja :) Piiiitkästä aikaa haasteen parissa....nyt vuorossa Sugar Bowl, jossa kiva luonnos , johon piti ympätä oma lempiväri. Minun lempivärini on ruskea ja sitähän taas änkesin tähänkin korttiin.
Jotenkin en saanut tähän korttiin sitä ominta itseäni....ehkä siksi,kun ennen kortin tekoa päätin, että nyt käytetään sellaisia kuviopapruja, jotka eivät ihan mun suosikkeja ole.....mutta kun tämän kanssa nysväsin, aloin lopulta jopa tykätä tästä. Noi perhoset on vaan niin keväisiä ettei niistä voi olla tykkäämättä :)

Here's my card for The sugar bowl, Lilian's sketch was nice! My favourite colour is brown :)
Thanks for looking !


keskiviikko 23. joulukuuta 2009

Rauhaisaa joulua kaikille :)


Toivotan kaikille lukijoilleni ja satunnaisille vierailijoille oikein rauhaisaa ja tunnelmallista joulun aikaa! Nautitaan hyvästä ruuasta ja yhdessäolosta perheen kanssa :)

-Katjuska -

torstai 10. joulukuuta 2009

P*skarteluhaaste #18

Viimeinkin pääsin P*skarteluhaasteen kimppuun, jossa olikin tällä viikolla vuorossa resepti:
3 timanttia, kaksi muotoa ja 1 kukka. Ja tottakai kilttinä tyttönä noudatin määräyksiä :) Joulukorttia pukkaa edelleen ja kaikki vaaditut komponentit löytyvät :) .Taustaan embossasin Magnolian lumihiutaleita, muuten ihan peruskauraa.

Nyt juoksulenkille, että jaksaa vielä vääntää lisää joulukortteja ;D

tiistai 8. joulukuuta 2009

Aina vaan joulua korteissa....

Ei vieläkään pääse eroon joulukorteista....mutta ei se mitään. Tällä kertaa Whiff of Joyn hauskoja tonttusia ja Basic grayn papereita. Simppeliä linjaa pitsillä koristettuna :)
Hauskoja jouluvalmisteluja kaikille ja
otetaan vielä tiukka loppurutistus joulukorttien parissa ;D.

Kiva kun tulit taas :)

sunnuntai 6. joulukuuta 2009

Pieni tonttukylä :)

Sain tehtyä viisi pientä piparitaloa ensi viikonlopun myyjäisiä varten....nyt on niin hyvä mieli, että päätin ottaa ihan valokuvan vaatimattomista mökeistäni. Kun vielä kääräisee sellofaanit ja rusetit päälle niin hyvä tulee :) eiköhän näistä päästä myyjäisissä eroon :D
Hyvää itsenäisyyspäivää!


Jouluinen tunnustus :)

Sain tämän ihanan jouluisen tunnustuksen Merjalta, kiitos miljoonasti :) Nämä lämmittävät mieltä aina niin kovin! Haluan ojentaa tämän eteenpäin Riitulille ja SannaS:lle, olkaapa hyvät! Ihanaa joulun odotusta :)

lauantai 5. joulukuuta 2009

Motivet challenge week 49

Ekaa kertaa osallistun Motivetin viikkohaasteeseen, luonnos oli niin kivan näköinen, että siivoushommat ja muut sai odottaa, kun täytyi tekaista taas yksi kortti :D . Nämä Hilda-hipot on ihan hauskoja tyyppejä ja tämä "pikku-ballerina" pääsikin ihan korttiin asti. Ne orava-leimasimet eivät oikeen ole mulla ottaneet tuulta alleen, mutta hipot ovat toista maata :) Aikas romanttinen pläjäys tuli, mutta nämä Maja Designin paperit on vaan niin ihanan vanhahtavia ja kauniin sävyisiä,että tykkään ihan kympillä :)

Thanks for looking :)

keskiviikko 2. joulukuuta 2009

P*skarteluhaaste #17 ...valkoinen joulukortti



Keskiviikkoiseen tapaan mukana jälleen P*skarteluhaasteessa, jossa pitikin tehdä valkoinen joulukortti. Aikas haastava tehtävä tehdä ihan täysin valkoinen kortti ja saada siitä silti elävä....itse embossasin kimallejauhetta taustalle ja sydämen stanssasin QuicKutzilla kuviovellumista. Kukkia ja nauhoja lisäksi....hmmm, parempaan en pystynyt. Kuvaus olikin taas tosi mielenkiintoista, koitin saada mustalla taustalla kortin paremmin esille, kuvasin vähän eri kulmista, jotta kimallus tulisi edes pikkuisen esille......
Kiva kun tulit kurkkaamaan :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...