maanantai 28. syyskuuta 2009

Lisää vintagea...

Oon jotenkin ihastunut näihin vintagekuviin ja ne pyöriikin askartelupöydällä vähän niinkuin tyrkyllä kokoajan....tekisi mieli tehdä ihan pelkkiä vintagekortteja tällä hetkellä, mutta samalla täytyisi kokeilla uusia leimasimiakin....valinnan vaikeus, se on aina läsnä :) Luulisi että olisi isompiakin ongelmia :D
Tosi simppelillä toteutuksella mennään, ei mitään suurempia kikkailuja.
Tässä kuitenkin pari tekelettä esille, kiva kun kurkkasit :)

sunnuntai 27. syyskuuta 2009

P*skarteluhaaste #7 - ruutua ja raitaa

Onpas ollut kovasti kaikenlaista kiirettä, eikä ole ehtinyt juuri ajatellakkaan korttien tekoa....tässä kuitenkin tekele P*skarteluhaasteeseen ,jossa aiheena oli ruutuja ja raitoja. Minulla löytyy molempia tarvittavia taustapapereista :) ei kovin hyvin näy, kun on niin iso Penny Blackin leimakuva.....mutta on ne siellä ;)
Kiva, kun kävit kurkkimassa :)

maanantai 21. syyskuuta 2009

The pink elephant challenge #33

Päätin minäkin välillä tehdä tälläisen vintage-kortin, kun näissä kuvissa on aina niin ihanan nostalginen tunnelma...tykkään muutenkin kaikesta rustiikkisesta, joten nämä sopivat minun muuhunkin sielunmaisemaani passelisti :)
Osallistun tällä kortilla The pink elephant challengeen jossa oli kivan simppeli luonnos. Tässä tulikin muutaman päivän tauko kortteiluun nimppari-ja synttärikemuja järjestäessä, mutta kyllä tässä taas vauhtiin päästään....

This is my vintage card for the challenge, thanks for looking :)


Tunnustus

Sain tämän ihanaisen tunnustuksen Susalta ja SannaS:ltä. Ojennan myös samaisen tunnustuksen heille!
Kiitoksia vielä miljoona kertaa. Ihana piritys tähän maanantaille ja viikon alkajaisiksi!

Tunnustukseen kuului paljastaa oman elämän top5:
Tässä siis minun listani:
1. Lapset ja mieheni
2. Terveys
3.Ystävät ja läheiset
4. Kuntoilu ja liikunta yleensä
5. Työ, joka mahdollistaa myös muiden kivojen juttujen toteuttamisen :)

Haluan ojentaa tämän tunnustuksen myös Maaretille, joka jättää aina ihania ja kannustavia kehuja;) vieraillessaan. Maaretin blogissa on aina ilo vierailla ja se on täynnä toinen toistaan kauniimpia luomuksia!
Ehdottomasti tämä tunnustus kuuluu vielä
Tainalle, hänen bloginsa on myös täynnä ihanuuksia ja Taina on niin aurinkoinen,iloinen ja hauska ihminen ettei aika tule hänen kanssaan pitkäksi :)

keskiviikko 16. syyskuuta 2009

P*skarteluhaaste #6 -Bingo

Tuttuun tapaan keskiviikkona P*skarteluhaasteen kimpussa. Tällä kerralla aiheena Bingo, valitsin omaan pystyriviini -haaraniitti+nauha+nappi -yhdistelmän....Tälläinen romanttinen pläjäys siitä valmistui. Kaikkia kolmea elementtiä löytyy, haaraniitit on käytetty tekstietiketin kiinnitykseen.
Kiva kun kurkkasit :)


sunnuntai 13. syyskuuta 2009

Magnolia Down Under #22....anything but the card

Välillä väkerretään muutakin kuin kortteja....Magnolia Down Under challengessa oli aiheena siis mikä tahansa paitsi kortti. Mulla onkin läjäpäin näitä valkoisia metallipurkkeja joita olen töistä jäteastialta pelastanut....noh, ekaa kertaa tuunasin uuden elämän saaneen purkin, ja ajattelin laittaa sinne jotain herkkuja tai vaikka viedä sen tuliaiseksi kera herkullisen sisällön :) Lopputulos ei ollut aivan niin upea mitä aluksi ajattelin :/ mutta eka on aina eka. Seuraavat ovat sitten parempia ;D ....niitäkin odotellessa.

Thanks for looking :)

lauantai 12. syyskuuta 2009

Jehkotar CC#74

Jehkottaren haasteessa oli tällä kertaa aiheena shaker-kortti. En ollut aiemmin sellaista tehnytkään, mutta eipä sen shakerin tekeminen ollut ollenkaan vaiketa....ennakkoluuloja oli kyllä. Mutta tässäpä elämäni ensimmäinen helistinkortti, seuraavia odotellessa :D.

keskiviikko 9. syyskuuta 2009

P*skarteluhaaste #5


Jälleen keskiviikko... ja P*skarteluhaasteen aika. Tälläkertaa aiheena oli värit; ruskea ja pinkki. Ja hyvin sopi minulle, taitavat olla aika lähellä lempivärejä :)
Tälläinen tekele syntyi. Perhoset ja vaalean pinkki boordi näyttävät kuvassa vaaleammilta kuin luonnossa ovat Aika hempeällä tyylillä mennään :)
Kiva kun poikkesit :D

tiistai 8. syyskuuta 2009

Mojo Monday #103

Täällä taas uuden kortin kera :D, nyt vuorossa Mojo Mondayn haaste, joka onkin yksi suosikeistani. Heillä on niin selkeät ja kauniit luonnokset :) joissa homma ei mene ihan pieneksi näpräilyksi ja luonnoksia voi ilolla mielin käyttää myöhemminkin. Tämä Penny Blackin kissapari pääsi vasta ekaa kertaa korttiin....tähän asti leima olikin sulostuttanut vain laatikossa oleskelemalla (niinkuin moni muukin leimasin :/, mutta kyllä ne pikkuhiljaa sieltä rantautuvat ihan kortteihinkin asti :D).
Thanks for looking !

maanantai 7. syyskuuta 2009

MMSC #17 & Papertake weekly challenge

Viimeiset hetket käsillä osallistua Midnight madness sketch challengeen ja Papertake weekly challengeen. Kortti on tehty MMSC:n luonoksen pohjalta ja PTWC:n aiheesta; keijuja ja enkeleitä....minulla pääsi TGF:n söpönen keijutyttö tälläkertaa framille.
Thanks for looking :)


sunnuntai 6. syyskuuta 2009

Challence up your life #3

Sunnuntai-aamupäivän viihdykkeeksi tein 2.luokalla olevalle ja ratsastusta harrastavalle tyttärelleni kirjanmerkin (koko 8x16cm), jonka voi laittaa läksykirjan väliin. Tällä tekeleellä osallistun Challence up your life haasteeseen ekaa kertaa :) ja aiheena haasteessa olikin koulun aloitus.

This is a bookmark for schoolbooks for my 7 years old daughter who loves horses !Thanks for looking :)



perjantai 4. syyskuuta 2009

Jehkotar CC#73

Jälleen viikon paras päivä....jee perjantai! Ja tietenkin sen myötä mukana Jehkottaren haasteessa . Tällä kertaa oli aivan ihastuttava luonnos, joka oli Mervin käsialaa , kiitoksia kovasti suunnittelijalle. Minun korttini onkin pitsakkaa kelta-oranssia maustettuna ruskealla...ja Motivetin Hildahan se on päässyt jälleen näytille :)
Kivaa viikonlopun alkua kaikille!

torstai 3. syyskuuta 2009

P*skarteluhaaste #4

P*skarteluhaasteessa oli tällä viikolla aiheena napit....noo, minun korttiini eksyi todellakin yksi kokonainen nappi ja tällä pystyin haasteen lunastamaan :) Tämä "mitalikortti" on kummipojalleni ensi viikonlopuksi....eli hän saa laittaa kaulaansa roikkumaan tämän ritarin 7-vuotispäivänsä kunniaksi :). Kirkkaita värejä kortissakin päivänsankarin mieltymysten mukaan.
Kiitos kun kävit kurkkaamassa :)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...